реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівська дивізія висадиться у Псковській області

Бог таки має почуття гумору: в рамках військових навчань, сверблячка яких охопила російську армію, у Псковській області висадиться десант ...Чернігівської дивізії.

Ні, це поки що не десант української армії, адже найменування Чернігівської має 76 десантно- штурмова дивізія російської армії.

Навчання пройдуть з сьогоднішнього дня і по 16 серпня. Будуть задіяні біля 30 літаків, висадка проводитиметься на незнайомій місцевості. Чисельність десанту складатиме 3 тисячі солдат та офіцерів і 15 одиниць бронетехніки. Будуть учитися захоплювати та утримувати стратегічні об'єкти.

Стрілянина буде знатна - з артилерійських гармат та ще й уночі. Щоб місцеве населення відчуло: Росія - в оточенні ворогів. На неї точать зуби не тільки злобні америкоси, але й хитрі укропи, хитрі грузини, а чудь білоглаза - естонці та латиші ще й на територію Псковщини заряться. Щоб спільно з фінами відхопити Карелію...

А тепер і думаєш собі - може ото й не випадково чернігівський міський голова Олександр Соколов різко воспилав любов'ю до міського начальника Пскова, що й вітання йому слав. Знав, видать, що чернігівці штурмуватимуть...

Марко ХАРКО



Теги:Олександр Соколов, Чернігівська дивізія, Чернігівська міська рада, військові навчання


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
забавные картинки про путлера на http://putinhuylo.at.ua/photo/1
avatar
2
Як повідомляють "Вести", посилаючись на сумновідомого Маркіна, Путін в очікуванні.
По-перше, він очікує соціально-економічного колапсу, гуманітарної катастрофи та бунтів в Україні. І все для цього робить.
По-друге, він очікує виборів до ВРУ, надіючись, що нинішня влада їх програє.
Так що вторгнення може буде, а може й не буде. Бабця, як відомо, на двоє сказала.
А поки що десантників тренує.
avatar
3
И при этом пускай с собой и Соколова пихватят ибо именно он души нечает в Пскове!
avatar