реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівщина виконала план призову на 100 відсотків

Військовий комісар Олександр Криворучко повідомив, що у травні - липні до військових частин відправлено 561 чоловік.

На брифінгу в Чернігівській обласній державній адміністрації військовий комісар Олександр Криворучко повідомив, що у травні - липні до військових частин відправлено 561 чоловік, з них: до Збройних Сил України – 289 чоловік, Національної гвардії України – 175 чоловік, Державної спеціальної служби транспорту – 43 чоловіка, Державної прикордонної служби України – 54 чоловіки. Контрактна служба здобуває все більший інтерес – скажімо, у липні план перевиконано на 32 відсотки. Особливої привабливості контрактна служба набуває для безробітних.

Чернігівська обласна державна адміністрація не тільки контролювала хід призову, але й закупила та передала обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки (так тепер звуться колишні військкомати) засоби дезінфекції рук та поверхонь.

Заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван повідомив, що перед відправкою у військові частини всі призовники проходили ПЛР-дослідження на інфікування COVID-19. Серед 598 обстежених коронавірусне захворювання виявлене у 5 чоловіків. «Всі вони перебували на самоізоляції під наглядом сімейних лікарів. Наразі у чотирьох з них повторний тест показав негативний результат, п’ятий інфікований пройде його незабаром», – повідомив Андрій Подорван.

Восени буде здійснено призов військовозобов’язаних оперативного резерву другої черги на проведення навчання з територіальної оборони.
"Голос України"



Теги:призов, Чернігівська ОДА, гібридна війна, Андрій Подорван


Читайте також



Коментарі (0)
avatar