реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівщина. УНП хоче менше чиновників і більше відремонтованих шкіл

Завдяки активній позиції фракції Української народної партії в Новгород-Сіверській районній раді місцеві депутати передбачили 400 тисяч гривень на ремонт даху Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст. Хоча через економічну кризу кількість будівель, які потребують капітального ремонту суттєво скоротили, після виступу на сесії представника УНП Ігоря Левенка, народні обранці погодилися додати до переліку проблемних об’єктів програми соціально-економічного розвитку загальноосвітню школу в селі Грем’яч.
Приміщення навчального закладу давно потерпає через старий, дірявий дах, через що в деяких кабінетах суттєво постраждала стеля. На прохання селян до районної влади допомогти з ремонтом відгукнулися лише депутати райради від Української народної партії.

Натомість, наступне питання порядку денного сесії щодо розширення штату працівників Новгород-Сіверської районної ради не знайшло підтримки більшості в сесійній залі. Перед голосуванням за цей проект рішення представники УНП голова фракції Борис Домоцький та голова «регламентної» комісії Микола Помоз розкритикували керівництво районної ради за намагання в умовах економічної скрути розширити чиновницький апарат.




Теги:Домоцький, Левенок, УНП, Гремяч, Школа, Новгород-Сіверський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar