реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина отримала всі борги по зарплатах

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації підкреслив, що на сьогодні область повністю отримала фінансування для забезпечення всіх захищених статей, насамперед для виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери. Про це повідомив сайт "Чернігівський монітор". Чернігівський монітор

Володимир Хоменко поставив завдання, щоб за останні в цьому році робочі дні було все зроблено оперативно, і кошти дійшли до людей.

Він подякував Президенту України Віктору Януковичу, Прем'єр-міністру Миколі Азарову за те, що після доповіді чернігівського губернатора про стан справ в області, були терміново прийняті необхідні заходи по ліквідації заборгованості по заробітним платам бюджетникам.

Деякі народні обранці вже сьогодні витрачають чимало зусиль, розповідаючи про власні досягнення у вирішенні проблем забезпечення фінансами бюджетної сфери Чернігівщини. Але реальні механізми реалізації цих питань знаходяться не у представників законодавчої влади, а у виконавчої вертикалі влади.

Також було звернуто увагу на те, щоб і фінансова система не загальмувала, і банки вчасно поповнювали банкомати та карткові рахунки.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що у наступному 2013 році буде зроблено все для того, щоб безготівкові розрахунки прийшли у самі віддалені міста Чернігівщини.



Теги:Бюджетники, борги, зарплати, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
може ноги хоменку і азарову поцілувати за таку "оперативність"
avatar
2
Привикайте, друзі, до економного бюджету 2013 року.
avatar