реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"До кінця року зарплата буде виплачена!" -- Станіслав Прокопенко

На засіданні президії Чернігівської обласної ради перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко запевнив, що до кінця поточного року борги по зарплаті перед бюджетниками будуть погашені.

Це питання виникло під час заслуховування інформації начальника фінансового управління Валерія Дудка. Він повідомив, що наразі виплачено зарплату за жовтень та першу половину листопада. В області працювали комісії з міністерств фінансів, праці за завданням прем'єр -міністра Миколи Азарова і пересвідчились, що область таки не має коштів для виплати гарантованих державою (а не областю)зарплат медикам, освітянам та працівникам культури.

Це ж треба так хазяйствувати "пакращувачам", щоб не знали в Києві реального стану справ чи не довіряли своїм керівним кадрам...

Начальник фінансового управління Валерій Дудко повідомив, що наступного року відповідно до змін у бюджеті, область позбувається значної частини своїх доходів -- за використання нафти і газу всі відрахування йтимуть до державного бюджету.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:зарплата, борги, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Зате усі чинуші та інші корупціонери та поліцаї нагодовані. Ну що, допомогли вам ваші риги, за яких бидло проголосувало?
avatar
2
Одного чиновника скандально сам Азаров вигнав з роботи, а його колега по службі - за те ж саме черговий орден від Януковича отримав.
Хто б пояснив такі парадокси?
avatar
3
Пане Василю! А що зробить Чернігівська обласна рада панові Прокопенкові , коли той не дотримає свого слова? Як на мене, то нічого.Бо й не таке бачили та чули. А так, то до чого всі ці чиновники з відповідною імітацією діяльності?
avatar
4
та він скоро пїде в Київ!
avatar
5
З поміж інших обласних центрів України Чернігів - найдотаційніший. Усю область витягує Прилука. Мабуть тому так, бо звідси масоли, кучми, плющі...
avatar