реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівщина: нафти добули більше

У березні п.р. випуск промислової продукції проти попереднього місяця збільшився на 28,4%. У добувній промисловості приріст становив 14,9%, у переробній – 19,1%, зокрема суттєво зросли обсяги продукції на підприємствах із виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції (в 1,5 раза), оброблення деревини (на 43,7%), виробництва харчових продуктів напоїв та тютюнових виробів (на 29,5%), целюлозно-паперового виробництва (на 15,5%).
У січні–березні 2012р. проти аналогічного періоду минулого року приріст становив 0,5%. У добувній промисловості обсяг виробництва збільшився на 11,9%, у переробній становив 94,5% до відповідного періоду минулого року. На 5,7% зросли обсяги продукції у виробництві готових металевих виробів, на 2% – у целюлозно-паперовому виробництві. Зменшились обсяги продукції у виробництві харчових продуктів напоїв та тютюнових виробів, легкій та хімічній промисловості, машинобудуванні.

Упродовж січня–березня 2012р. більше, ніж рік тому, видобуто нафти та природного газу, зросло виробництво пластмас у первинних формах, устатковання для птахівництва, низьковольтної електричної апаратури, верстатів для оброблення дерева. Менше, ніж рік тому, вироблено тканин, взуття, фарб та лаків на основі полімерів, хімічних волокон.

Серед продуктів харчування наполовину збільшилося виробництво молока й вершків сухих, на 19,4% – молока й вершків згущених, на 13,7% – свіжих чи охолоджених яловичини й телятини, на 4,2% – нерафінованої соняшникової олії, на 3,4% – сиру свіжого та кисломолочного. Менше вироблено обробленого рідкого молока, вершкового масла, жирних сирів, кисломолочних продуктів, борошна, круп, ковбасних та хлібобулочних виробів.

Головне управління статистики у Чернігівській області



Теги:Чернігівська область, статистика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar