реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівці повернулись на фронт

25 вересня від Красної площі чернігівці проводжали на службу бійців. Воїни 13-го батальйону територіальної оборони та 1-ої окремої танкової бригади після короткої відпустки знову поверталися до місць дислокації підрозділів у зону АТО.

Разом з ними, також відправлено і благодійну допомогу нашим військовим формуванням, які збирали громадські організації, установи та організації, а також небайдужі чернігівців. Серед найбільш активних — Громадська ініціатива «Єдиний Волонтерський Центр», ГО «Об’єднання інвалідів «Рузвельт» та багато інших.

- На виконання доручення керівництва облдержадміністрації, Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА періодично надає транспорт для перевезення військовослужбовців як у зону АТО, так і назад до Чернігова, — каже директор Департаменту Сергій Болдирев.

Серед речей та благодійної допомоги, переданої для військових підрозділів — продукти харчування, медикаменти, теплий одяг.
Так, громадська організації «Об’єднання інвалідів «Рузвельт» для чернігівських бійців закупила 80 комплектів термобілизни, декілька бронежилетів, а також речі першої необхідності. Супроводжувати бійців та вантаж до зони АТО буде голова громадської організації Іріс Новакова.

— Витримки та непереборного бажання повернутися додому цілими і неушкодженими. Ви – наша надія і наша гордість, — наголосив в.о голови облдержадміністрації Сергій Журман, звертаючись до бійців.

З молитвою та вірою у серцях автобус відправився по визначеному маршруту.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

Департамент "забув" уточнити, що провджали воїнів молитвою секретар єархіального управління УПЦ Київського патріархату, настоятель Катерининської церкви о.Роман Кіник та священик цього собору о. Євген Орда.



Теги:Чернігівська єпархія, Чернігівська ОДА, російсько- українська війна, 13 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar