реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівці перетворили дитячу бібліотеку на місцеву казку

У Чернігові фасад дитячої бібліотеки по вулиці Червоногвардійській, 12, отримав новий, свіжий подих. Активісти та художники намалювали на фасаді барвисті малюнки патріотичного спрямування, які неможливо не помітити. На новому шедеврі вуличного мистецтва помітні мотиви з дитинства – персонажі з українських народних казок, що дуже подобаються і дітям, і дорослим.

Нагадаємо, що два місяці тому Демократичний Альянс запустив патріотичний конкурс «Отримай малюнок на свій будинок». До участі у конкурсі запрошувалися всі чернігівці – всі будинки міста, які бажають отримати на свій будинок патріотичний малюнок від чернігівських художників. Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно було виставити свій будинок на голосування.
Голосування проходило на відомому чернігівському порталі «Експертна думка». Найбільше голосів отримала дитяча бібліотека по вулиці Червоногвардійська, 12. Проект реалізувався за підтримки Приватного багатопрофільного підприємства «Вимал» та його керівника Самоненка Сергія Васильовича, а також засновника і керівника фінансової компанії Tax Surgeon в м. Атланта (США) Дейла Діксона.

На днях завершилась робота над розмалюванням дитячої бібліотеки. Свою творчість показали: Юлія Сахно, Катерина Соломко, Сергій Гончаренко, Люда Матвієнко, Наталя Безлюдна, Тетяна Романова та співробітник бібліотеки Сенченко Лариса Костянтинівна. Дуже велику підтримку проявила і допомагала творити красу завідуюча бібліотеки Дмитрієва Тетяна Миколаївна.

«Результат цього проекту ще раз підтверджує те, що спільними зусиллями та з великим бажанням можна творити шедеври, прикрашати своє місто і створювати красу, – розповідає керівник проекту Тетяна Романова. – Головною метою цього конкурсу було не тільки розмалювання фасаду будинку, а й активізація небайдужих до свого будинку, до міста людей, які можуть вкласти в гарну справу частинку своєї праці. І коли я побачила вперше очі завідуючої Тетяни Миколаївни, яка всім серцем хотіла зробити цю бібліотеку привабливою, то зрозуміла, що головна мета проекту вже була досягнута, лишилось тільки розмалювати фасад! Дякую всім, хто проявив свою активність і долучився до спільного проекту. Разом ми зможемо зробити наше місто красивішим», - каже Тетяна.

На цьому активісти не зупиняються і далі працюють над новими проектами. І хочеться вірити, що завдяки мешканцям міста ця розфарбована дитяча бібліотека ще довгий час буде прикрашати вулицю.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ПП «Демократичний Альянс»



Теги:дитяча бібліотека, Демократичний Альянс, малюнки на будинках


Читайте також



Коментарі (0)
avatar