реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Антимонопольний комітет знайшов порушення у чернігівських перевізників

Антимонопольний комітет відреагував на скаргу "Демократичного Альянсу" і знайшов порушення у зміні режиму руху пасажирських автобусів Чернігова. Зміна режиму руху дозволила перевізникам міста пересадити всіх чернігівців на автобуси за 2,50 грн.

Начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Володимир Воронін пояснив, що влада пішла на зустріч перевізникам, і задля безперебійного та більш зручного перевезення пасажирів внесла зміни у всі договори з перевізниками.

«Твердження Володимира Вороніна, що електротранспорт майже повністю дублює автобусні маршрути Чернігова – є відвертою неправдою. Це маніпуляція задля захисту інтересів перевізників. А де ж обіцяні новою владою прозорість тарифоутворення та відстоювання інтересів звичайних пасажирів?» - звертається до панів Миргородського і Кухаря голова Чернігівської обласної організації політичної партії «Демократичний Альянс» Ігор Андрійченко.

"Демократичний Альянс" очікує на реакцію АМКУ, і продовжує вимагати від влади прозорого та зрозумілого тарифоутворення разом з якісними послугами – і не лише у транспорті. Від перевізників вимагаємо якісної послуги, за яку чернігівці сплачують кошти!

Прес-служба Чернігівської обласної організації



Теги:Демократичний Альянс, перевізники Чернігова, антимонопольний окмітет, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar