реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігів. зняття прапору. тихо. без жертв і піару))). Відео.

9-го травня пересічними громадянами Чернігова було знято декілька так званих червоних прапорів «перемоги». Результати своєї діяльності вони сфотографували та записали на відео, і передали на сайт «Сіверград».

Було зірвано прапори на яких зображено серп і молот.

«Прапори Перемоги» того дня також можна було спостерігати у Чернігові на приміщеннях міської ради, облдержадміністрації, на тролейбусах.

Джерело






Коментарі (10)
avatar
1
Зітхнула з полегшенням - усе ж таки є люди і в нашому болоті!
avatar
2
И это вы называете "пересичными громадянами"? Три ублюдка втихаря , скрываясь и убегая, чтоб морды не набили, сорвали красный флаг. И если б без пиару, то на видео не снимали бы и в редакцию не предоставляли. Или может вы им за это "геройство" деньжат подкинули? Да, да, вот именно так и думаю.
avatar
3
вот именно ввашем болоте. якщо ВИ привикли жити в болоті то і живіть в ньому, а не потрібно показувати свій соціальний стан і на якій щаблині розвитку Ви стоїте шановна лозина - цеж треба так обматюкатися, жахи.
avatar
4
здуріти - коментарі ще відправляються на перевірку адміністратиру. це є ЦЕНЗУРА. МУДЕРАТОР ти а не адміністратор. МУЧАЧО.
avatar
5
Выродки рожи свои трусливые прятали, безмозглые, безликие бездари и бездельники.
avatar
6
сволочи,которые ненавидят свою историю...под этим знаменем наши деды спасли ценой своей жизни нас от фашистов-но вот среди нас появились новые фашисты(такие как и Лозина) это про таких как они до сих пор помнят в Белоруссии-в черных мундирах с белыми повязками полицаев,которые отличались особой жестокотью...
avatar
7
Шановні прапоролюби!
Прапор - символ!
Це - аксіома!
Символічно, що усі так звані "прапори перемоги", що були використані для підняття над Рейхстагом у Берліні 1945 році, в т.ч. і 150 полку Ідрицької дивізії, були виготовлені з трафейних нацистських штандартів, бо нацитський прапори теж були червоного кольору(тільки у білому колі у них була сватика, а не рабоче-селянські серп і молот). Робилося це й тому, що трофейні гитлерівські штандарти були з більш міцного матеріалу ніж "радянський кумач" з х/б.
Останні дуже швидко виходили з лада - "розтрьопувалися" навідь після вшивання по контуру прапора дротів.
Про це мені розповідали ветерани ВВВ коли я служив в СА у 1977-1979 році під Москвою та відомий алпініст Гипенрейтер - учасник встановлення прапору на горою Ельбрусом у 1943 році.
avatar
10
Мій дід гнав німця чотири роки до самого лігва. Це для чого? Невже щоб Соломаха сьогодні плювався на червоний прапор, а різні шмаркачі із закритими пиками рвали його за літру пива?
avatar
8
Молодці хлопці.
avatar
9
дякуємо, але якщо пишете статтю з нашого сайту, то робіть внутрішнє посилання на джерело

http://sivergrad.org.ua/496-v-cherngov-9-go-travnya-prohozh-zrivayut-chervon-prapori.html

avatar