реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігів: Українська народна партія провела обласну конференцію

22 липня 2012 року в Чернігові обласна організація Української народної партії провела конференцію. Обговорені питання підготовки до виборів у Верховну Раду України та обрані делегати на партійний з’їзд.
В обговорені політичної ситуації взяли участь 15 делегатів. Більшість з них в своїх виступах підкреслила, що головною особливістю майбутніх парламентських виборів є битва за Україну, збереження її державності, української мови, відновлення політики європейського розвитку нашої країни, в центрі уваги якої людина із реально захищеними правами та свободами.
Вони переконані, що партія, яка ще з 90-х років минулого століття завжди була в авангарді національно=демократичних сил на Чернігівщни, не може залишатися осторонь коли вирішується доля України. Завдання кожного члена УНП сьогодні стояти насторожі української державності і демократії в Україні.
Делегати конференції також закликали всі українські опозиційні політичні сили уникати чвар і взаємопоборювання, які шкодять національним інтересам Українського народу.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП




















Коментарі (3)
avatar
1
Шановний Василю Федоровичу!
З приємним подивом не знайшов Вас на фото серед делегатів з'їзду УНП.
Невже таки дослухались до добрих порад, відсторонилися від такої не шляхетної та невдячної справи, як політика, та вирішили зосередитися на найбільш шляхетній справі - просвіті нашого, в порівнянні з європейцями, убогого у всіх відношенні українського народу?
Якщо так, то я вітаю Вас з прозрінням, адже добре живуть лише просвічені народи, котрі мають високий ментально-освітній рівень.
avatar
2
Пане, Горяєве, ВАША політична яловість і незнання реальної ситуації в країні, області і особливо у ЗМІ просто уміляє!
Це є продовженням традиції, на кшалт не знання Вами, що Декларація про державний суверенітет України була прийнята 16 липня 1990 року?
avatar
3
Дуже помилився я, пане Сергію, подумавши, що Ви більше освітянин, ніж політик. А Ви виявляється справжній політик, здатний не лише на вульгарне слово, а й взятися за табурет.
avatar