реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігів: розширюється госпіталізація ковідних хворих

На щотижневій нараді в Чернігівській міській раді генеральний директор міської лікарні № 2 Владислав Кухар (на знімку) повідомив, що для госпіталізації хворих на COVID-19 відкрили ковідне відділення в міській лікарні № 3 на 70 ліжок.

За його словами, загальна кількість захворілих за два тижні - 569. У стаціонарі перебуває 174 пацієнти зі встановленим діагнозом та підозрами на нього. З них: 127 потребують кисневої терапії, на апаратах-ШВЛ перебувають сім хворих. У більшості пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні - важкий перебіг коронавірусної хвороби, й наразі більше пацієнтів потребують кисневої підтримки порівняно з аналогічним періодом минулого року. Така ситуація вчергове доводить важливість вакцинації проти COVID-19. На сьогодні була тільки одна пацієнтка з числа госпіталізованих, яка була вакцинованою, і вона мала легкий перебіг хвороби.

Загалом по місту наразі першою дозою вакциновано 59 027 осіб, другу дозу отримали 44 729 осіб, тобто більш як 20% містян вакциновані проти COVID-19. У Чернігівській області, за даними центру громадського здоров'я, щеплено першою та другою дозою 347 648 осіб.
"Голос України"



Теги:Чернігівська міська рада, ковід-19, Владислав Кухар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar