реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігів наїв на 1155,3 млн.грн

За даними державних статистичних спостережень, у І півріччі 2010р. через торгову мережу та мережу ресторанного господарства підприємств (юридичних осіб) області реалізовано споживчих товарів на 1938,4 млн.грн., що становило 99,5% від рівня І півріччя 2009р.
У структурі роздрібного товарообороту 50,3% припадало на непродовольчі товари, 49,7% – на продовольчі. При цьому обсяг продажу непродовольчих товарів склав 98,6% від рівня І півріччя 2009р., продаж продовольчих зріс на 0,5%.
Серед продовольчих товарів у роздрібній торговій мережі підприємств збільшився продаж м’яса та птиці свіжих та заморожених, молока та продуктів молочних, морозива, олії, цукру, риби та морепродуктів харчових, борошняних кондитерських виробів, борошна та круп, хлібобулочних виробів, горілки та лікеро-горілчаних виробів, пива, чаю.
Серед непродовольчих товарів більше, ніж у І півріччі 2009р. було продано взуття, приладдя канцелярського, товарів фармацевтичних, трикотажу, аудіо- та відеообладнання, приладів електропобутових, книг, газет, журналів друкованих .
Найбільш жваво здійснювалася роздрібна торгівля в м.Чернігові. З початку року в торговій мережі та мережі ресторанного господарства підприємств обласного центру було реалізовано споживчих товарів на 1155,3 млн.грн, що становило 60% товарообороту області. Мешканці міст Прилуки та Ніжин придбали товарів, відповідно, на 142,4 млн.грн. та на 105,3 млн.грн. Серед районів області найбільше продано продовольчих і непродовольчих товарів у Козелецькому (на 67,8 млн.грн.) Чернігівському (на 45,6 млн.грн.), Менському (на 34,3млн.грн.), а найменше – у Срібнянському районі ( лише на 6,0 млн.грн.).

Головне управління статистики у Чернігівській області




Теги:товари, Прилуки, Ніжин, Ресторан, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar