реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігів: депутати проти розбитих доріг

Чернігів стає ошатнішим з кожним місяцем -- зокрема, капітальні ремонти автомобільних доріг зразу роблять місто зручнішим і привабливішим.

Але великоваговий вантажний транспорт фактично нищить дороги, особливо у спеку. Практично ніхто не веде контролю за перевантаженням фур.

Тому Чернігівська міська рада звернулася до міністра внутрішніх справ України щодо можливості встановлення на в'їздах у міста -- обласні центри України стаціонарних постів поліції з метою контролю заборони в'їзду вантажних транспортних засобів. Відповідне рішення проголосоване сесією міської ради.

У зверненні депутатів йдеться і про те, що пересування вантажного транспорту у містах негативно позначається на екології та ставить під загрозу безпеку дорожнього руху.
Ще раніше, у 2018 році, через завдання шкоди великоваговим транспортом архітектурним пам'яткам, було прийнято рішення про заборону в'їзду до центральної частини міста такому транспорту. Розроблена і схема об'їзду Чернігова транзитним транспортом. Тепер же депутати просять більш ефективних кроків зі сторони патрульної поліції.
"Голос України"



Теги:дороги, Чернігівська міська рада, вантажні фури


Читайте також



Коментарі (0)
avatar