реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігів: Біатлоністи отримали гроші від міста

Від імені міського голови Чернігова біатлоністам були вручені грошові винагороди як подяка за спортивні успіхи.

На зустрічі у конференц-залі управління у справах сім'ї, молоді та спорту його начальник, відомий спортсмен Андрій Дериземля (на знімку, привітав спортсменів із перемогою в чемпіонаті Європи з біатлону, який проходив у січні 2021 року в польському місті Душники-Здруй.

Чернігів традиційно має сильні позиції у біатлоні і, як зауважив на зустрічі директор школи олімпійського резерву з лижного спорту Віталій Паршуков, вже на дев'яти зимових Олімпійських іграх, починаючи з 1984 року, вихованці школи представляли наше місто та область, де здобували певні досягнення. Нині у цій спортшколі навчається більш як 200 вихованців.

Цього року на чемпіонаті Артем Прима у чоловічій гонці переслідування отримав золоту нагороду, а у змішаній естафеті - бронзову. Бронзову нагороду у змішаній естафеті отримала і Ірина Петренко (Варвинець), яка виступала вперше після довгої перерви.

"Це дуже вагомі досягнення у цьому чемпіонаті. Для багатьох видів спорту - це, справді, мрія, а в біатлоні вона реалізована. Вже вкотре з чемпіонатів Європи спортсмени з Чернігівщини приїжджають з нагородами. У цих змаганнях взяла участь рекордна кількість країн і виступали досить серйозні представники. Тож ми дякуємо й вітаємо вас із здобуттям перемог. Без тренерського колективу та підтримки не було б такого успіху у цих спортсменів. Сподіваємось, що і в наступному олімпійському сезоні теж будуть успіхи", - сказав Андрій Дериземля. Він запевнив, що місто робитиме все можливе для створення сучасних умов для спортивних тренувань.
"Голос України"



Теги:Артем Прима, Чернігівська міська рада, Андрій Дериземля, біатлон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar