реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чергова провокація по плану Путіна

Учора "Правий сектор" зчинив стрілянину у центрі Києва , біля готелю "Дніпро". Є поранені. Як відомо, план Путіна полягає в дестабілізації ситуації в Україні, щоб таким чином мотивувати введення своїх військ. І доки СБУ ловить сепаратистів та провокаторів у Донецьку і Одесі, "Правий сектор" штурмує Верховну раду та влаштовує стрілянину в центрі столиці.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив: чоловік, який стріляв на Хрещатику і поранив трьох людей, затриманий. Про це глава МВС повідомив в Facebook.
За словами Авакова, "стрілок був п'яний".

За даними сотника Майдану Анатолія Ведмедя, відбувся конфлікт учасника "Правого сектора" та активіста Самооборони Майдану. За словами Ведмедя, під час конфлікту один з них вихопив пістолет, другий - газовий балончик і бризнув йому в обличчя. Другий почав стріляти.

За даними столичної міліції, через стрілянину постраждало троє людей - 1958, 1995 та 1990 років народження. Двоє з них - з Києва та Київської області, один - з Криму. Вони отримали поранення гомілки, грудної клітини та попереку.

Серед поранених був перший заступник голови КМДА Богдан Дубас, який нібито опинився на місці події випадково. Чиновнику надали медичну допомогу та відпустили.

"Правий сектор" заявляє, що стрілянина на Хрещатику відбулася через непорозуміння і "конфлікт на побутовому ґрунті".
Про це йдеться в офіційній заяві організації.

Чому "Правий сектор" воює в центрі столиці, а не із сепаратистами у Криму - організація не повідомляє.



Теги:Правий сектор, Аваков, провокації


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
А чому Аваков зачищає Правий сектор, а не сепаратистів*
avatar
2
То Путькин покушался на Дубаса, а остальное попутная провакация против Правого Сектора, "побратимы" вже не нужны
avatar
3
ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЮ=ЖИДОМАСОНИ ЗАХОПИЛИ ВЛАДУ!
avatar
4
Давайте не ссориться между собой и с ближайшими соседями - Россией и Белоруссией, а дружно работать на то, чтобы стать единым федеративным государством славян! Это не шутка! Это серьёзно! Тарас Шевченко точно про нас писал: "Доборолась Україна до самого краю! Гірше ляха свої діти її обдирають." Пора вспомнить политическое завещание великого Кобзаря:"Хочу щоб навіки оставалась нерозмежованною - від моря і до моря - слав'янська земля!" К чертям ЕС и США! Если объединимся в союз славянских государств - будем сильнее и богаче всех. Но наши общие враги больше всего боятся именно этого. Неужели мы будем пешками в их игре и гладиаторами для их развлечения?! Зачем нам изводить друг друга в военном противостоянии, если мы всё равно обречены жить вместе - никогда не разлетимся на разные планеты! Давайте разожмём кулаки и пожмём друг другу руки!
avatar
5
від моря і до моря, або від можа й до можа - це також польський лозунг і значить він - від Балтійського до Чорного моря. До чого тут росіяни, які ніколи не були слов'янами?! А пропозиція потиснути руки після захоплення Криму - це пропозиція посміхатися, засадивши ножа в спину!
avatar