реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чекаю присяги від перерахованих Зеленським нацменшин

Зеленський під час виступу перед парадом зарядив звичну пісеньку про "українську політичну націю". Це коли люди всіх національностей з якогось дива є українцями.

Вочевидь, Зеленський натякає на США, де не заведено голосно кричати про свою етнічну приналежність, а натомість наголошувати на приналежності до американської нації. Так ось, за логікою Зеленського, всі ми разом українці (попри справжню етнічну приналежність) - сила і непереможні.

І тут я намагаюся згадати заяви керівних органів національних/етнічних меншин в Україні про те, що вони як один готові виступити проти ворога - російської федерації. Я намагаюся згадати заяви керівників громад націотнальних/етнічних меншин про те, як вони відряджають на прю з ворогом своїх синів. І я не можу згадати таких заяв.

Колись в Римській Імперії всі народи складали присягу імператорові. Я не до того, що національні/етнічні меншини мають складати присягу президенту Україну, але бодай на вірність Україні їм скласти присягу було би незле. В час війни. Для початку.

Олександр ПІДДУБНИЙ



Теги:виступ Зеленського, Українська Нація, національні меншини, Олександр Піддубний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar