реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чекайте самовара. Тульського

Обивателі - убивателі. Ті, хто "по приколу" приколов у тіло України жало недохарчованої містечкової гопоти, - мерці салютують вам!

Метранпаж Карно ожив і сласно потира рученятами: його ж бо час і пора! Арахамство медведчучить нову "Санаторійну зону". Збива з корабельних сосон сторожові вишки, на які вже готові дряпатися у дозори наші щирі, невсипущі і запобігливі шельменки-бОгдАни. Кварталить стара балабайка - "про "парашу", радость нашу".
"Життя все одно в'язниця, яку тільки треба обставити так, щоб у ній була канарейка і самовар", - заповідав картавий Карно.

Дзьобату зелену канарейку вже посадили собі на тім'я. Стрибу стриба, голівкою маталА, крильцями стріпа, пір'ячком їжачиться.

Пайоть!
Раз пайот, два пайот, трі пайот -
Паверньоцца і пайот задом наперьод!

Усе так "велюрно", камерно, кошерно... Трохи ківить, когось гепить, хтось дефілює з натягнутим на голову гордоном, але загалом по зоні - манюсько хвилювань і цілком розумково.

Пахтить оптимізмом параша. Сласно порипують нари під расово гігієнічними матрацами.

Десь у каптьорці на закапелках санаторійного господарського двору затято трудяться ситі павуки - досновують усіма забудий велосипед народного вчителя Голобородька.

... А самовара вже рихтують. Тульського. Скоро привезуть. Вєжліво.

Валерій ЯСИНОВСЬКИЙ



Теги:Валерій Ясиновськй, гібридна війна, самовар, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar