реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чечетов на Чернігівщині: «Нас всех объединяет русский язык»

18 серпня 2012 року у селищі Любеч на Чернігівщині проведено фестиваль традиційної слов'янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь». Журналістів і відвідувачів це свято, організоване Чернігівською облдержадміністрацією, порадувало не тільки чудовими виступами, урочистим відкриттям кам'яниці Павла Полуботка та Ближньої печери Антонія, а також відвертими заявами головного диригента «кнопкодавів» фракції регіоналів у парламенті, «розводчика кошенят» Міхаїла Чечетова.
Для людей, які цікавляться політикою, його базікання у провінції багато про що відкрили у розумінні духовної, інтелектуальної та моральної сутності одного із найвідоміших і найвпливовіших діячів Партії регіонів. До речі, він уродженець села Любимівка Кореневського району Курської області Російської федерації, етнічно українського регіону до тотальної русифікації 1918 року, але це інша історія.
Від Чечетова ошалілі присутні з подивом дізналися, що культурно-мистецьке свято належить виключно «трьом братнім слов’янським народам – російському, білоруському і українському».
Отже, на його думку фактично виходить, на щорічному дійстві нема що робити полякам, чехам, словенам, сербам та представникам інших слов’янських народів. Чи вони вже не слов’яни? Тоді що ж у Любечу робили запрошені польські артисти?
Цей державний діяч зробив нове світове відкриття в історії, кажучи, що російський, білоруський і український народи «дружили» «тисячоліттями»(!) Але у шкільних підручниках з історії вказано, що вони почали формуватися як окремі народи тільки в 8-12 століттях. Це неосвіченість депутата чи свідома ідеологічна позиція, якій байдужа наукова достовірність?
Чечетов поінформував присутніх про перемогу своєї політичної сили на мовному фронті. Він буквально заявив так: «Нас всех об'єдіняєт рускій йязик».
Для свідомого громадянина держави Україна це буквально означає: чечетови в Україні відверто ведуть боротьбу без правил за знищення нашої держави та організації її приєднання до колишньої метрополії – Росії.
Дякуємо за попередження, гаспадін Чечетов.

Чернігівська прес-служба Партії «Наша Україна»





Коментарі (1)
avatar
1
а що меша чечоткін робить на славній сіверщині? там розумні мудрі люди. на що він надіється?
avatar