реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Це ворог

Знаю цю мразоту бльше 45 років.

Він дійсно народився у Києві, справжнє прізвище - Щеголєв. Вчився, наскільки я пам'ятаю, у військовому інституті іноземних мов (за точність назви не ручаюся, але це структура ГРУ МО Росії) у Москві. Після цього перебував у південно-східній Азії у складі "радників". Потім (за його словами) вчився в Академії інженерних військ ім. Куйбишева, хоча мені досі не зрозуміло яке відношення має ця академія до ГРУ. Втім, у паРаші можливо все.

Потім, після тривалої перерви з'явився в Україні часів Януковича у якості "тележурналіста". Якийсь час вів програму "Глибоке буріння" на УТ-1 (нічого не нагадує - Контора глибокого буріння - КГБ?). Ще була спроба організувати на інтері клон російської програми "Пусть говорят". Деякий час ця гнида вела цю програму разом з Малаховим, потім самостійно. Але згодом цей "проект" благополучно здох.

Це ворог.

Олександр СЕМЕНОВ



Теги:гібридна війна, агенти ГРУ, Пальчевський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вороги оседлали Украину тридцать лет назад. Намедни клоун 94 квартала клявся пиндосам, мабуть Украина никогда не будет вмешиваться в дела самой дерьмократичной страны в мире и...ни слова о том что это 'дерьмо" вмешивается в дела суверенного государства Украина.... Нельзя оказывается очернять тупого и жадного ублюдка байдена с его выкормышем, грабившим Украину и списать это на происки Москвы... Проект "украина" исчерпал себя, становясь изо дня в день все токсичнее и неуправляемое гуляй поле..
avatar