реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Бригада Чернігівських електромереж стала переможницею конкурсу професійної майстерності

Компанія «Чернігівобленерго» провела фінал конкурсу професійної майстерності персоналу структурних підрозділів. Команда Чернігівських міських електромереж стала переможницею змагань і виборола головний приз - автомобіль.

Щороку чернігівські енергетики зустрічаються на навчальних полігонах , щоб випробувати себе у змаганнях і показати свою професійну майстерність. Проте найважливішим етапом дворічного конкурсу професійної майстерності - є фінал, який відбувся 23 травня, на базі Ріпкинського району електричних мереж.У ньому взяли участь команди з Коропського, Ніжинського, Носівського, Ріпкинського, Талаївського, Чернігівського районів електричних мереж та Чернігівських міських електромереж.

Змагання проходили на навчально-тренувальному полігоні Ріпкинського РЕМ і розпочалися з огляду бригадних автомашин, перевірки зовнішнього вигляду і документів майстра, електромонтера, водія, комплектації засобами малої механізації та захисту, адже від цього, зокрема, залежить успішне виконання оперативної, щоденної роботи виїзних бригад.

Проте найвідповідальнішим став 2-й тур, адже за чотири з половиною хвилини, члени бригад мали звільнити від дії електричного струму ймовірного потерпілого, зняти його з опори та повернути до життя. Саме на цьому етапі судді були особливо прискіпливі і враховували всі недоречності під час виконання завдання. Оскільки в реальних умовах будь-які помилки можуть коштувати життя, як потерпілому так і працівнику. Краще за всіх та найоперативніше, менш ніж за 2 хвилини, справилася із завданням бригада чернігівських міських електромереж. Власне, завдяки цьому команда й стала переможницею. Хоча до останньої хвилини за лідерство боролися також коропські та ріпкинські енергетики, які показали високі знання та вміння під час виконання практичного завдання по підключенню споживача житлового будинку до діючої лінії електропередач та установці однофазного лічильника.

Учасників та переможців конкурсу привітав голова правління ВАТ ЕК «Чернігівобленерго» Юрій Лісняк. Він відзначив високі результати та активність усіх команд, а також невимушену, але разом з тим ділову та принципову атмосферу, що панувала під час змагань. Юрй Лісняк також підкреслив, що саме у такий спосіб формується справжня команда, зокрема, та підвищується авторитет Компанії , в цілому.

Ключи від нового автомобілю ”Газель” переможцю конкурсу – бригаді Чернігівських міських електричних мереж, яку представляли майстер - Владислав Трет’як, електромонтери – Андрій Савчук, Павло Сідько, та водій-електромонтер - Володимир Шматко, вручив генеральний директор Компанії ”Чернігівобленерго” - Дмитро Красковський . Він також поздоровив і призерів змагань – команди Коропського та Ріпкинського РЕМ, яким вручив спеціальні призи.



Своїми враженнями поділився і начальник відділу промисловості, енергетики, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Євген Шум: „Щороку рівень організації конкурсу зростає , а висока професійна майстерність персоналу „Чернігівобленерго” дедалі вдосконалюється, до того ж, сама Компанія, сьогодні, займає лідируючі позиції в економічному секторі регіону”, - сказав він.

Спеціально до конкурсу енергетики не готуються, оскільки досвід та професійну майстерність вони відшліфовують та вдосконалюють в процесі щоденної трудової діяльності. Проте у фінал конкурсу потрапляють лише кращі бригади , члени яких вміють працювати злагоджено, як одна команда.

Як було зазначено керівництвом ВАТ ЕК ”Чернігівобленерго”, саме завдяки регулярному проведенню таких змагань, зростає рівень підготовки оперативного персоналу, удосконалюється його професійна майстерність та набувається досвід злагоджено і чітко діяти в будь - якій ситуації, в наслідок цього формується надійність експлуатації енергетичного обладнання, а також покращується якість обслуговування споживачів області.

Джерело: ВАТ ”Чернігівобленерго”







Теги:змагання, Конкурс, електрика, КОМПАНІЯ, Ріпкинський, Чернігівобленерго, Чернігівелектромережі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar