реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Брати Клички представили кіно про себе у Москві

У Москві відбулася прем’єра документальної стрічки Себастьяна Денхардта «Кличко». Віталій та Володимир особисто приїхали презентувати картину, яку вже встигли побачити глядачі України, Європи та США.

«Якби була така можливість, – поділився Віталій своїми враженнями від стрічки, – я б її перейменував. Моя назва – «Немає нічого неможливого». Цей фільм – не про спорт. Він про те, як здійснилася мрія двох хлопчиків, і як вони змогли досягти того, чого так прагнули».

«На мій погляд, стрічка занадто відверта, – підтримав брата Володимир. – Там є все: і екшн, і драма, є моменти злетів і падінь. Іноді бачиш щось веселе, а іноді – драматичне і сумне. Ми свідомо залишили всю історію – усі наші поразки, крізь які ми йшли до перемог».

Під час презентації картини братів запитували не лише про сам фільм. Глядачів цікавили відносини братів між собою, ставлення до суперників, майбутні спортивні плани.

«На відміну від декого, ми не сваримося на прес-конференціях, не плюємося в обличчя супротивникам. Ось такі ми правильні, нічого з цим не поробиш, – пожартував Віталій. – А от щодо постійних запитань про завершення моєї спортивної кар’єри, хочу зауважити: бити рекорди Джорджа Формана і боксувати до 50 років не збираюся. Ще кілька боїв, а далі буде видно. Може, надам брату можливість зібрати всі титули, в тому числі й мій».

«Дуже класно мати брата, а особливо такого, як Віталій. Він для мене з дитинства був прикладом у всьому. Звісно, певне суперництво між нами є. От, наприклад, Віталій вже випередив мене у дечому – у нього троє дітей, прекрасна родина, а я досі вхожу до клубу холостяків. Але поки що мені в цій ролі комфортно», – зауважив молодший Кличко.

Віталія на прес-конференції запитували про політичну ситуацію в Україні, про події довкола ухвалення мовного закону, а також про те, чи не хочеться йому часом «відправити у нокаут політика-брехуна чи чиновника-хабарника».

«Я ніколи не застосовував свій спортивний досвід за межами рингу, і сподіваюся, що ніколи не доведеться цього робити. Хоча справді іноді хочеться взяти за вухо і «потрусити» декого. Що ж до мовного питання – зрозумійте, цієї проблеми в Україні насправді немає. Її витягли політики напередодні виборів, політики, які не виконали своїх обіцянок, і яким нічого запропонувати виборцям», – наголосив лідер «УДАРу».

Партія "УДАР Віфталія Кличка"



Теги:документальний фільм, Віталій Кличко, москва


Читайте також



Коментарі (0)
avatar