реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

БЮТ прибирає чуже сміття

Активісти БЮТ взяли участь у загальноміському суботнику 17 квітня. Прибирали одне з найулюбленіших і найкрасивіших місць нашого Чернігова: береги річок Десна та Стрижень та прилеглу територію. Саме тут чернігівці люблять гуляти теплими літніми вечорами. Понад 50 чоловік збирали сміття з кущів, галявин та з доріг. Назбирали більше 100 великих мішків сміття. Рівно на стільки стала чистішою ця територія.
За словами учасника акції Олексія Смолія: «Ми прибирали цю територію для чернігівців, щоб всі могли насолодитися прекрасною природою. Проте, незважаючи на те, що тут кожного року прибирають сміття, воно з’являється все-одно. Тож, закликаю всіх чернігівців і гостей підтримувати порядок і чистоту у місті, адже це наш рідний дім.»

І цього року чернігівці, влада, громадські організації та політичні партії вийшли на міський суботник, щоб навести лад на вулицях, зробити їх красивішими та чистішими. І є велика надія, що люди збережуть наше місто чистим та красивим. А для цього треба не багато: викидати сміття не у кущі, річки чи просто під ноги, а у сміттєві баки.

Сергій СЕМЕНЕНКО




Теги:Екологія, Чернігів, суботник, Стрижень, БЮТ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Добра справа велика шана всім учасникам але слово БЮТ все псує, я вважаю що прибирання довкілля до політики не має ні якого відношення
avatar