реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Бій біля кордону

Вчора українські військові влаштували бій на території Брянської області, приблизно за півтора кілометра від кордону. Про це інформують російські телеграмканали, але українські джерела такої інформації наразі не подають.
Як повідомляє один з телеграм- каналів, бій відбувся біля селища Лугове Климовського району і декілька російських мобілізованих були знищені та отримали поранення. Телеграм-канал стверджує, що українські захисники були озброєні автоматичною зброєю, також мали підтримку мінометним вогнем. В кількох найближчих відділах брянської поліції ввели план «Фортеця». Проїзд деякими дорогами був перекритий.

Інший російський телеграм-канал із посиланням на силовиків повідомив, що 22 серпня росіяни таки мали значніші втрати: 4 російські військові загинули, ще 7 поранені, серед них двоє прикордонників, Так, зокрема двохсотим виявився співробітник ФСБ у місті Виборзі старший лейтенант Алэксандр Ніколаєв. Про поранення двох москвичів - прикордонників повідомив навіть сайт офіційної брянськоїгазети.

Слід додати, що проникнення російських розвідувально- диверсійних груп на Чернігівщину є постійним і вони ходять до нас не гриби збирати… Точно так як постійними є обстріли прикордонних українських територій, внаслідок чого гинуть люди, знищуються будівлі і майно. Тож тільки адекватна відповідь може зупинити ворожі атаки.

Василь ЧЕПУРНИЙ.

Фото з соцмереж



Теги:російсько - українська війна, Блешня, прикордоння, ДРГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar