реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Безпечні угоди з інспектором дом рia: відгуки продавців і покупців

Красиві фото квартир в інтернеті часто виявляються фейками. Ріелтори збирають дані потенційних покупців, й намагаються умовити покупця придбати замість євроремонту бабусин лінолеум й килими. Портал нерухомості dom ria розробив ефективну стратегію боротьби з недостовірною інформацією.

Перевірка оголошення


Кожне оголошення проходить автоматичну модерацію. Оцінюються технічні дані та ціна об'єкту. Якщо ціна не відповідає середньоринковій - оголошення блокується. Додатково об'єкт перевіряється за державними реєстрами та кадастром. Якщо інформація, вказана продавцем, відрізняється від даних Держреєстру, усі розбіжності виділяються в оголошенні, поки продавець не внесе правильні дані.

Інспектори Dom.ria: 15450+ перевірених об'єктів
Унікальна для України технологія персональної перевірки об'єкта. Акредитований компанією експерт ринку нерухомості особисто відвідує квартиру, будинок, земельну ділянку або комерційний об'єкт. Перевірка проходить і на первинному, і на вторинному ринку нерухомості:
- за 15 хвилин візиту інспектор перевіряє реальність об'єкта, адресу, актуальність зазначених в оголошенні характеристик та якість ремонту;
- проводить зйомку об'єкта в режимі 360º;
- в оголошенні з'являється статус «Перевірено», дата і персоналія інспектора.

Самі інспектори також під контролем компанії. Спочатку вони проходять необхідну перевірку, потім за допомогою мобільного додатку і системи оцінок Дом Ріа контролює якість роботи своїх регіональних експертів.

Швидкі та безпечні угоди з нерухомістю


Перевірені об'єкти активно просуваються на сайті та мають найвищі позиції в пошуку. В 9 разів більше переглядів отримують об'єкти, які перевіряє інспектор Дом Ріа. Відгуки власників і агентств нерухомості підтверджують: продажі проходять простіше і швидше.
За відгуками покупців, перевірені інспекторами квартири, офіси, будинки і ділянки викликають довіру:
- наявна інформація знімає більшу частину питань;
- панорамна зйомка об'єкта демонструє його реальний стан.

На захисті правди: 4000+ інтернет-інспекторів Dom.ria


Понад 5 млн покупців вже переконалися в правдивості інформації Dom.ria. Багато покупців після візиту на об'єкт залишають свої відгуки: діляться враженнями про якість ремонту, привабливість району, віддаленість від транспорту та інші переваги та недоліки. Усі відгуки проходять модерацію. Якщо інформація у відгуку підтверджується, модератори DOM.RIA видаляють таке оголошення. Перевірена нерухомість зі 100% достовірною інформацією в Україні є - на Dom.ria.






Теги:споживач, Квартира


Читайте також



Коментарі (0)
avatar