реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

«Батьківське серце» поруч із хрестиком

У Чернігові урочисто пройшла церемонія вшанування пам’яті загиблих героїв російсько – української війни і вручення їх дітям іменних кулонів «Батьківське серце».

Гості з громадської організації «Бойове братерство України» та родичі героїв поклали квіти до меморіального знаку воїнів та помолилися в капличці архістратига Михаїла біля їх могил. Літію відслужив настоятель Катерининського собору о. Роман Кіник. Капличка збудована саме на честь загиблих захисників України в кварталі міського цвинтаря, де їх могили.

А в обласному театрі пройшло вручення кулонів дітям героїв. «Чернігів став третім містом, після Києва і Житомира, де ми вшанували героїв, які загинули на російсько – українській війні, - каже голова громадської організації «Бойове братерство України», колишній очільник Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський. – Кулони діти зможуть носити на грудях, поруч із хрестиком, щоб це був оберіг в пам’ять про батька”.

На фото: о. Роман Кіник показує гостям унікальну ікону Покрови Пресвятої Богородиці із зображенням сучасних воїнів."Голос України"



Теги:Роман Кіник, російсько - українська війна, Батьківське серце, Павло Жебрівський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar