реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Бандеру вшанують у Чернігові

1 січня, о 15.00 біля пам’ятного знаку «Борцям за волю України», відбудуться урочисті заходи, присвячені 104 річниці з Дня народження Героя України, провідника української нації – Степана Бандери.

В заходах візьмуть участь священики Української православної церкви Київського патріархату, представники політичних партій та громадських організацій.

Запрошуємо всіх мешканців та гостей міста Чернігова взяти участь в урочистих заходах.

Прес-служба ЧОО КУН



Теги:кун, Катерининська церква, Бандера, Чернігів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
2.04.2010 Донецький окружний адміністративний суд визнав незаконним і скасував указ колишнього Президента Віктора ЮЩЕНКА про присвоєння лідеру ОУН Степану Бандері звання Героя України.
Головуюча в суді Каріне АБДУКАДИРОВА зачитала рішення суду, в якому зазначається, що указ В.ЮЩЕНКА про присвоєння С.Бандері звання Героя України був виданий з порушенням норм у зв`язку з тим, що С.Бандера ніколи не був громадянином України.
avatar
2
Несьогодні-завтра якісь телявівський суд визнає Хмельницького, Богуна, Кривоноса ворогами ООН і всього прагрєсівнава ... за злочини проти жидів-орендарів церков і шинкарів у ХVІІ ст.
І шо? Алес усім?
avatar
3
Пане Сергію, а хіба не дивно, що наші рідні українські ЗМІ так активно поширюють інформацію про те, що Олега Тягнибока з Ігорем Мирошниченком віднесено до першої десятки "затятих антисемитів"? А де ж наша прогресивна, патриотична еліта, котра мовчала, мовчить і надалі, скоріш за все, триматиме язика в одному місці, зовсім не піднімаючи голосу проти того згуртованого шобла ( а це кілька десятків!!!!), представники якого вже давно заслужили право на місце у списку ТОП всіма українцями засудженого та вкритого вічною гандьбою, як жорстокі українофоби-відкриті ненавистники нашого етносу. Але "совість нації", її найкращий інтелект мовчить. Тож ці україножери так і жирують, згадуючи своїх попередників, відкриваючих храми нашим пращурам.Про що власне ти згадуєш під темою 17 століття. І такий стан речей є нашою ганьбою.
avatar