реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Азартна зараза

Пд час перевірки суб’єктів підприємницької діяльності з надання послуг податковою міліцією м. Чернігова у одному з розважальних закладів міста виявлено 16 електронно-розважальних автоматів.

Документи, що дозволяють здійснювати будь-яку підприємницьку діяльність, були відсутні. Вилучено обладнання, орієнтовна вартість якого становить 90 тис. грн. На даний час триває перевірка у порядку ст. 97 КПК України.

До суб’єктів господарювання, які організовують і проводять на території України азартні ігри, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафу у розмірі вісім тисяч мінімальних заробітних плат з конфіскацією грального обладнання, а прибуток (дохід) від проведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до Державного бюджету України.

Податкова міліція міста постійно проводить рейди з метою виявлення та припинення протизаконної діяльності у цій сфері. Про випадки роботи гральних закладів мешканці міста можуть повідомити до чергової частини податкової інспекції міста за телефоном 65-28-13.

25 червня 2009 р. набрав чинності Закон України „Про заборону грального бізнесу в Україні”. Цей закон запроваджує обмеження щодо здійснення грального бізнесу в Україні, виходячи з конституційних принципів пріоритету прав і свобод людини і громадянина, захисту моральності та здоров’я населення, заборони використання власності на шкоду людині і суспільству.

Петро Антоненко




Теги:гральний бізнес


Читайте також



Коментарі (0)
avatar