реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Аверченко стверджує, що не має відношення до відставки Чепурного

Народний депутат від партії «УДАР» Сергій Аверченко прокоментував чутки стосовно його відношення до відношення до зміщення головного редактора газети «Сіверщина» - Василя Чепурного.

«Я, рядовий член «Просвіти», був на засіданні, і там лунало багато претензій до роботи Чепурного. Ведеться перевірка фінансово-господарської діяльності. А те, як приймуть рішення учасники видавничого товариства, це вже їх справа. Я до РВЦ «Сіверщина» не входжу, і не маю права входити відповідно до статусу Народного депутата.» – сказав Сергій Аверченко

Стосовно його особистої думки, чи варто знімати Чепурного з посади, Аверченко сказав, що зараз люди розбираються, і поки що кінцевих висновків немає.

«Як можна щось вирішувати, якщо ти не маєш повної інформації?» - наголосив Аверченко.

Нагадаємо, головний редактор газети «Сіверщина» Василь Чепурний на сайті газети написав, що "Через обставини, які бувають сильніші за нас самих, можливо, я піду з посади головного редактора газети "Сіверщина". На думку Чепурного за намаганням усунення його з посади є бажання «зачистити» інформаційне поле Чернігівщини напередодні президентських виборів.

Події і коментарі



Теги:Сіверщина, Віктор Лазар, удар, Василь Чепурний, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar