реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Аваков знайшовся!

Пройшло 17 днів, як почалися потужні пожежі на Поліссі, які знищили не одне поселення, дійшли до ЧАЕС і задиміли Київ і Київщину, що дихати стало небезпечно для здоров'я і життя.

І ось на 17-й день з дописом у фб "з'явився" міністр внутрішніх справ Аваков, який в уряді відповідає за гасіння пожеж,бо відповідно до чинного законодавства координує і спрямовує діяльність Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На 17-й день!

Ви лише вдумайтесь - 17 днів Аваков мовчав і нічого не робив! І на тобі - розродився! Питає дозволу "руґаться".

Очікувано, у дописі жодної згадки про ДСНС, діяльність якої Аваков координує і спрямовує. Він розводиться про героїзм пожежних і лісників Тих, що самовіддано боряться з пожежами. Та ще про падлюк, які роблять підпали (нарешті, на 17-й (!) день побачив). Але ні слова ні про керівника ДСНС Чечоткіна (чи буде Аваков робити подання на звільнення цього "шкіряка" з посади за злочинну бездіяльність), ні про, тим більше, про себе, що завалив боротьбу з пожежами. НІ СЛОВА! Який скромняга!

По суті, весь його допис спрямований на те, щоб відвести увагу від відповідальності, яку цей "недодиктатор" з "сильною рукою" має нести за свою бездіяльність. Злочинну бездіяльність!

І рано чи пізно понесе!

Андрій МОХНИК



Теги:Аваков, ДСНС, Андрій Мохник, пожежі, ЧАЕС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar