реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ау! Чиї гральні автомати?

Минуло більше року з набрання чинності Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Тож з того часу ігорний бізнес є забороненим видом діяльності. Проте це зовсім не означає, що діяльність, яка приносила значні прибутки підприємцям, зовсім зникла.
Працівники податкової міліції спільно з фахівцями інших підрозділів податкової служби систематично проводять комплекс оперативно-розшукових заходів щодо відпрацювання місць ймовірного надання послуг у сфері організації азартних ігор. Так, за отриманою інформацією, було встановлено факт порушення вимог Закону України „Про заборону грального бізнесу в Україні” - в одному з торгівельних об’єктів області виявлені 4 гральних апарати. Під час перевірки встановлено відсутність будь-яких документів про походження гральних апаратів та право власності на них.

Ці порушення задокументовані. Гральні апарати вилучені до вирішення питання щодо притягнення осіб, причетних до організації та діяльності грального закладу, до відповідальності згідно з чинним законодавством.

ДПА в Чернігівській області




Теги:гральні автомати


Читайте також



Коментарі (0)
avatar