реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Атрошенку попсував карти Прокопенко

Сьогодні, 4 травня відомий в Чернігові бізнесмен, колишній депутат і губернатор області провів прес-конференцію на якій озвучив кілька тез, що відкривають завісу над передвиборчою кампанією цього майбутнього кандидата.

Атрошенко скаржився на те, що останні два тижні в нього почалися труднощі в співпраці з «деякими керівниками виконавчої влади» в області. Зокрема, йому стали відмовляти в отриманні інформації, йти на зустріч як депутату обласної ради.

«Я не можу отримати списки учасників бойових дій міста Чернігова, Ріпкінського і Чернігівського районів, яких хочу забезпечити слуховими апаратами та окулярами» , - обурювався перед журналістами Атрошенко.

Можна припустити, що співпраця з владою припинилася після того,як по 206 виборчому округу по якому буде балотуватися Атрошенко вирішив піти заступник губернатора Станіслав Прокопенко. Очевидно, що тепер вся адміністративна вертикаль буде працювати на Прокопенка і вставляти палиці в діяльність Атрошенка.

Чернігівські оглядачі припускають також, що в Києві дали згоду на початок виборчої кампанії для двох кандидатів від влади – Атрошенка і Прокопенка ,а потім ,перед стартом офіційного етапу через соціологічні заміри, визначать хто ж з двох далі піде по округу. Кажуть, така практика поширена в багатьох мажоритарних округах.

Тож на даному передвиборчому етапі травня – червня 2012 року будемо спостерігати змагання між значним фінансовим ресурсом Атрошнека і адмінресурсом Прокопенка.

До речі, Атрошенко натякнув, що збирається йти на вибори як самовисуванець. «Право на самовисування має кожна людина, але я ще нікому публічно не оголошував, що йду на вибори. Зараз я працюю, як депутат обласної ради», - сказав він.
Події і коментарі



Теги:Чернігівський округ, вибори -- 2012, Атрошенко, Прокопенко, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (0)
avatar