реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Атрошенко купує виборців і хвалиться цим

Колишній губернатор Чернігівської області (екс-депутат від НУНС) Владислав Атрошенко роздає продуктові набори на Чернігівщині.

Так, 11 липня мешканці села Радянська Слобода отримали пакети з 2 кілограми борошна, 2 кг цукру і листівкою від Атрошенка, повідомили читачі "Української правди"

За їх словами, керував процесом депутат Чернігівської райради від Партії Регіонів Юрій Шпилька, а помічники Атрошенка старанно записували прізвища і адреси усіх, хто хотів безкоштовно отримати подарунки

"На запитання для чого ведуться такі записи відповіли: "Щоб більше одного пакета не брали, а то почнуть по декілька разів в чергу ставати", - відзначив читач.

Водночас, подейкують, що набори від Атрошенка викликали у людей розчарування

"Люди говорили, що їх знов обманули, мовляв, обіцяли олію, але олії в пакеті немає", - додав читач.

Він відзначив, що того ж дня у селі Роїще поширював продуктові набори від Атрошенка депутат районної ради Микола Артюх

Водночас на сторінці Facebook екс-губернатора, яку веде його прес-служба, з'явився запис від імені Атрошенка, що він "допомагав і допомагає землякам".

"А ви бачили очі цих людей? Чи питали у них, потребують вони цієї допомоги чи ні? А ось я бачив ці очі! I я знаю, що люди потребують цієї допомоги. Практично всюди я допомагав та допомагаю своїм землякам в честь Дня села, коли вони мене запрошують. Вважаю, що така допомога дійсно потрібна людям. Зробіть більше!", - написав Атрошенко

"Українська правда"



Теги:Владислав Атрошенко, вибори -- 2012, Чернігівський район, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Обушний, переполовинив ті набори, повідсипав собі в торбу борошна та цукру з кожного набору, а олію продав по дорозі реалізаторам.

А щодо реестрації людей, то правильно, де з'явиться Обушний та його команда, то обовязково виборчі гроші вкрадуть, а продукти переполовинять. Знаючи це - Атрошенко і вимагає обліку.

Влад ! Гони невдаху Обушного в шию, що забув, хто тебе кинув ?
avatar