реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Атрошенко вивів на сцену свою команду для походу в міську раду

В обласному академічному музично- драматичному театрі імені Т.Шевченка був творчий вечір чи бенефіс. Тільки цього разу не актора чи музичного виконавця, а політика. Владислава Атрошенка висували в похід на міського голову.

Схожості творчому вечору надавали не тільки обстановка театру, але й чимало виступів про його діяльність. Це говорили багато відомих чернігівців - головний лікар онкологічного диспансеру Валерій Зуб, що відверто зі сцени просив грошей на дороге медичне обладнання, багаторічна директорка першої чернігівської школи Людмила Геращенко, волонтер Олег Овечко, директор музичного училища імені Л.Ревуцького Володимир Суховерський, екс- голова обласної ради Наталія Романова та багато інших.

"Для чого треба Владиславу Атрошенку ставати міським головою? - питала зі сцени Людмила Геращенко. - Він успішний політик і бізнесмен. Та знаючи його життєвий шлях ще з 16 школи, де він навчався, я бачу, що він дійсно є патріотом свого міста, нашого Чернігова".

Володимир Суховерський дякував Владиславу Атрошенку за ремонт надзвичайно цінних музичних інструментів і навіть запевняв, що вони на світовому рівні відомі, чим підвищують культурне реноме нашого міста. Зворушливо прозвучав його спогад, як Атрошенко цей ремонт присвятив пам'яті видатного музичного діяча Любомира Боднарука.

Волонтер, а нині радник голови обласної державної адміністрації Сергій Воробйов так прокоментував своє рішення йти на вибори в команді Владислава Атрошенка: "Знаю, что будет от многих вопрос по поводу работы с Владиславом Атрошенко. Конечно, вопрос по законам 16-го будет висеть. Я вижу в нем в первую очередь реформатора. Если бы им двигали меркантильные мотивы, то из Верховной Рады на мерство разграбленного города он бы не уходил. При этом налицо его умение управлять сложным предприятием. Все его предприятия — это предприятия европейского уровня и качества. Он занимается городом не под выборы, а постоянно, когда появляется возможность — детские площадки, больницы, кареты скорай помощи, БФ «Поліський оберіг».

Вся команда Владислава Атрошенка, з якою він йде на вибори міського голови вийшла на сцену і офіційно кандидатуру В.Атрошенка висунуто на посаду міського голови Чернігова. Вибори розпочалися!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, Поліський оберіг, Сергій Воробйов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar