реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Лічильники від "Поліського оберегу"

Процес установки лічильників тепла у багатоквартирних будинках Чернігова триває. Програмою благодійного фонду «Поліський оберіг» Владислава Атрошенка зацікавилися мешканці понад 250 будинків міста. У 25 багатоповерхівках лічильники вже встановлено. У 48 будинках ведуться підготовчі роботи. До кінця серпня заплановано їх установити ще близько десятка.

Завдяки «Поліському оберегу» чернігівці економлять на встановленні пристрою для обліку теплової енергії в своєму будинку близько семи тисяч гривень. Ці кошти вони використовують на утеплення стін і благоустрій. А лічильник благодійний фонд передає у спільну власність мешканцям будинку, а не якійсь одній особі, як роблять деякі фірми з монтажу подібних приладів обліку тепла.

Чим ближче до осінньо­зимового періоду, тим частіше до офісу благодійного фонду Владислава Атрошенка звертаються люди, щоб розпитати про умови, за яких можливо встановити лічильник. Перед настанням холодів вони задумуються над тим, які рахунки можуть отримати взимку, і як можна зменшити свої витрати на тепло.

Чернігівці бачать, що раніше започаткована місцевою владою програма зі встановлення в будинках лічильників не працює, вона повністю бездіяльна. Теплогенеруючі підприємства також не поспішають іти назустріч своїм споживачам.

«У місті реально працює лише програма «Поліського оберегу» — вона єдина дієва підтримка і допомога мешканцям багатоповерхівок, — говорить Олена Федоренко, жителька будинку, в якому вже встановлено лічильник. — У той час, як деякі чиновники Чернігова і Чернігівщини займаються дешевим популізмом і власним піаром, Владислав Атрошенко послідовно і системно працює над розв’язанням актуальних проблем жителів міста. І з настанням холодів це вони оцінять».

Не треба забувати, що одночасно з цією програмою Благодійний фонд «Поліський оберіг» реалізує багато інших програм, що потребують коштів. Це і допомога на лікування дітей, і підтримка війська та переселенців, і встановлення дитячих ігрових майданчиків. Незважаючи на велику розгалуженість напрямків роботи «Поліського оберегу», роботи зі встановлення лічильників тривають.



Теги:Владислав Атрошенко, лічильники, Поліський оберіг, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar