реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Атрошенко пропонує по 206 округу скандального забудовника?

В Чернігові напередодні Великодня з’явилося багато зовнішньої реклами з привітаннями від Максима Микитася. Очевидно, таким чином невідомий до сьогодні в Чернігові політик починає передвиборну кампанію по 206 виборчому округу. Прикметно, що на зовнішній рекламі зображений логотип благодійного фонду «Поліський оберіг», нинішнього міського голови Владислава Атрошенка.

Як відомо, Атрошенко якраз і був депутатом 206 округу, але на місцевих виборах 2015 року був обраний міським головою Чернігова.

Таким чином, можна вважати, що Атрошенко показав свого «приемника» по 206 округу, пише сайт ПіК.

Щоправда вибори ЦВК в окрузі ще не оголосила.

Напередодні куратор виборчих процесів в БПП нардеп Сергій Березенко заявляв що вибори по 206 округу мають відбутися в середині літі 2016 .

Неофіційно датою виборів вважають 17 липня.

Про самого Микитася відомо небагато. Як видно з біографії - це черговий «парашутист», який вирішив потрапити в парламент по вакантному округу, жодних зав’язків з Чернігівщиною Микитась немає.

Він з 2010 року очолює державну будівельну корпорацію «Укрбуд», яка відзначилась скандальними забудовами в Києві.

"Характерная особенность "УкрБуд" - авантюрные проекты, от которых отказываются другие компании. Компания Максима Микитась берется за строительство там, где строить нельзя… Компания вступает в долю с владельцами участков, которым они достались сомнительным, а часто противозаконным путем. Многие участки были отведены под застройку во времена Леонида Черновецкого - попытки строить на них заканчиваются скандалом, однако за время раскрутки проекта "УкрБуд" уже успевает собрать немалую сумму от доверчивых покупателей", - сообщают "Факты. ICTV".

Сам Микитась всі скандали навколо кампанії яку він очолює називає замовними та політичними.



Теги:Микитась, Владислав Атрошенко, забудовники, 206 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar