реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Владислав Атрошенко заявляє про погрози із офісу Зеленського

На своїй сторінці в мережі Фейсбук міський голова Чернігова Владислав Атрошенко заявив про погрози з офісу Президента Зеленського.

Він, зокрема, пише: "Ввечері 23 грудня один державний чиновник з конкретним прізвищем та конкретною посадою передав мені повідомлення від заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка - умови послаблення тиску з боку правоохоронних органів: ОП дасть команду силовикам згорнути провадження за умови, якщо Атрошенко:
1. Дистанціюється від Віталія Кличка та припинить співпрацю з партією «Удар».
2. Не висуватиме представника своєї команди та не заважатиме кандидату від «Слуги народу» перемогти на 206 окрузі".

Чим же йогму погрожують у разі непослушанія найвеличнішого лідера сучасності, як назвала його вірна Мендель?

" Офіс президента посилить тиск силовиків і останні вручать мені підозру найближчим часом. Саме таку інформацію останніми днями представники ДБР передають мені через моїх знайомих" - каже Атрошенко.

Яка ж його відповідь?

"Я чітко кажу - НІ!
Я не піду на подібні домовленості з «зеленою» владою з огляду на те, що на моє глибоке і аргументоване переконання, діюча влада є непрофесійною та нездатною вчасно генерувати адекватні рішення на колосальні виклики та загрози, які стоять сьогодні перед країною. Ця влада, по суті, сама є найголовнішим джерелом нестабільності в країні, щодня робить її слабшою, веде її в прірву економічного падіння, втрати суб’єктності, намагається встановити авторитарну систему управління державою, згортає децентралізацію, скатується до тиску на вільні ЗМІ, та політичного переслідування своїх опонентів.
Піти на домовленості з Офісом президента за цих обставин, це зробити свідомий крок проти своєї країни. Хай краще вручають мені підозру в тому, що я ніколи не здійснював. Адже за 6 років своєї роботи міським головою, я не взяв жодного хабаря та не прийняв жодного рішення проти нашого красеня Чернігова. Саме тому, при чи не найменших фінансових можливостях серед інших обласних центрів України ми маємо факт чи не найкращої динаміки розвитку міста.
Я вже казав і повторю ще раз - я не стану «слугою» офісу президента, бо служу своїм виборцям і своєму рідному Чернігову".

Отже, протистояння триває... Час для заяви Владислав Атрошенко вибрав чудово: якраз перед новорічно- різдвяними святами. Підозру вручити не встигнуть, а тим часом щось та й зміниться...

Василь АВДІЙ



Теги:206 округ, команда ЗЕ, ОПУ, Владислав Атрошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar