реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Атрошенко пропонує переобрати міського голову Чернігова і всю раду

Народний депутат Владислав Атрошенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук про свій проект постанови, за яким у жовтні мають пройти вибори чернігівського міського голови та ради. Якщо проголосує, звісно, Верховна Рада.

В.Атрошенко пише: "28 травня цей проект постанови я зареєстрував у Верховній Раді України. На погоджувальній раді буду просити депутатів підтримати. Сподіваюся, всі представники Чернігова у Верховній раді проголосують "за" та переконають зробити так членів своїх фракцій, адже повне перезавантаження міської влади - одна із головних вимог чернігівців. Діюча міька влада остаточно втратила довіру чернігівців і повинна піти в небуття!".

Вимогу відставки міського голови Олександра Соколова постійно озвучує обласний штаб національного спротиву. Олександр Соколов обіцяв написати заяву на звільнення, а потім заявив, що йому треба обороняти Чернігів від російської агресії. У штабі ж вважають, що залишення Соколова на посаді міського голови - результат домовлянь з представниками однієї політичної сили.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, перевибори, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
І не тільки Чернігівську раду та мера. Негайно мають бути оголошені вибори до місцевих рад. Це ж справжнє лихо-починати будувати нову Україну на принципах Революції Гідності з тією кількістю "окупантів-ригів"!?
avatar