реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Атака на наркоманію

На останній сесії Чернігівської обласної ради, яка проходила 30 вересня цього року, депутат Ярослав Демченков звернувся до голови обласної ради Анатолія Мельника з проханням підтримати його у питаннях боротьби з наркоагресією у нашій області.
Про це «Високому Валу» повідомила прес-служба депутата.

Також депутат повідомив, що до нього надходять скарги мешканців Чернігівських районів, зокрема Козелецького, стосовно вільного продажу будь-яких наркотичних засобів у будь-який час в публічних місцях сіл та селищ.
«Ще під час виборчої кампанії до обласної ради у селищі Козелець Чернігівської області, що межує з Київщиною, я вперше бачив молодь, яка на вулиці серед дня вживала ін’єкційні наркотики. Для мене це був шок!», - зауважив Ярослав Демченков.
На думку депутата, багато дій потрібно негайно вжити на загальнонаціональному рівні, щоб дати відсіч знищенню нації, тому Демченков також звернувся до присутніх на сесії депутатів Верховної Ради України з пропозицією внесення деяких змін до чинного законодавства країни, а саме:
- введення по життєвого позбавлення волі за торгівлю наркотиками;
- визнання «брудними» грошей виручених від виготовлення та продажу тютюну та алкоголю. Як наслідок, заборонити тютюновим компаніям та виробникам алкоголю у т.ч. пива, виступати спонсорами, меценатами публічних заходів;
- ввести сувору заборону на продаж тютюну та алкоголю біля шкіл, дитячих садків, потрібно заборонити паління тютюну та вживання алкоголю на вулиці та публічних місцях, міліція повинна суворо слідкувати за дотриманням цієї норми, продаж алкоголю та тютюну заборонити після 20:00.
«На Чернігівщині термін «наркобізнес» вже час замінити на «наркоагресію»! А з агресією треба боротись! Я прошу вимагати від місцевої влади та правоохоронних органів адекватної протидії наркомафії та їх посібникам», - прокоментував ситуацію Ярослав Демченков.
Також депутат обласної ради звернувся до головуючого з проханням на черговій сесії обласної ради заслухати звіти керівників відповідних органів влади та правопорядку Чернігівської області щодо їх дій та фактів бездіяльності у боротьбі з наркоагресією, а також надати депутатському корпусу вичерпну інформацію з цього питання.





Коментарі (0)
avatar