реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Артилеристи вийшли на вогневі рубежі

В 1-й окремій танковій бригаді, що в Гончарівському на Чернігівщині, закінчився табірний збір артилерійських підрозділів. Під час збору на військовому полігоні військовослужбовці дивізіонів виконували теоретичні й практичні завдання зі спеціальної та технічної підготовки, провели контрольні заняття щодо управління вогнем підрозділів.
А у ході занять з тактичної підготовки артилеристи обладнували вогневі позиції, відпрацювали навчальні питання щодо дій батарей в оборонному бою. Головною ж меттою збору було удосконалення практичних навичок командного складу і підпорядкованих підрозділів під час загальновійськового бою.

На завершальному етапі польових навчань воїни-артилеристи частини змагалися на влучність, а саме складали залік з вогневої підготовки з бойовою стрільбою, виконалии вогневі завдання з озброєння самохідних артилерійських установок 2С-3 «Акація». З цією метою у підрозділах завчасно сформували спеціальні обслуги з військовослужбовців військової служби за контрактом, а також строковиків.

До табірного збору залучався весь особовий склад артилерійських підрозділів. За словами старшого офіцера гаубично-артилерійського батареї старшого лейтенанта Дмитра Сахненка, військовослужбовці його підрозділу під час виконання стрільб діяли впевнено і отримали тверду оцінку «добре» за результатами стрільб. Головна ж увага приділялася практичному відпрацюванню нормативів з вогневої та тактичної підготовки.

Слід зазначити, що за підсумками польового збору показали рівень професійної майстерності у порівнянні з результатами аналогічних навчань у зимовий період артилеристів значно зріс.



Теги:Гончарівське, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar