реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На святвечір солдати на Чернігівщині поласують кутею

На Святу вечерю в меню солдат строкової служби 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що в селищі Десна на Чернігівщині, з’явиться Різдвяна кутя та різні смаколики.

- На Різдвяні свята раціон солдатського харчування значно розшириться, - повідомив заступник начальника 169-го навчального центру з виховної роботи полковник Юрій Зубрицький. – Усі без винятку солдати відчують святкову атмосферу Різдва Христового.

Крім того курсанти навчальних підрозділів «Десни» з нагоди свята візьмуть участь в святій літургії у місцевому храмі. У військових частинах будуть проведені святкові концерти з вертепом, колядками та щедрівками за участю курсантів та вихованців Остерського будинку дитячої творчості.

Строковики 1-ї окремої танкової бригади, що дислокується в селищі Гончарівське Чернігівського району також поласують кутею. На солдатських столах з’являться солодощі та фрукти. Після Різдвяного Богослужіння танкісти візьмуть участь в освітньому лекторії «Різдво Христове, його релігійне та духовне значення».

Командування військових частини привітає зі святом й тих, хто несе вартову службу.

Віктор АНУФРІЄВ




Теги:кутя, Гончарівське, армія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Перловка - ісконно повсякденна солдатська їжа.
В перловці є речовина, що заповнює та зглажує зморшки, тому перловку рекомендують вживати жіночкам старшим бальзаковського віку.
avatar