реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Арійський пророк Рама передбачив нинішню ситуацію у державі

Трохи більше, ніж за місяць до дня голосування на виборах Президента України, змінилася розстановка у п’ятірці лідерів кампанії. На сьогодні склалися об'єктивні передумови до того, що Юлія Тимошенко може не вийти у другий тур голосування. Таку оцінку сьогодні висловив лідер політичної партії «Єдиний центр», народний депутат України Ігор Кріль під час зустрічі у КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів).
«Справді, за останні два місяці у президентських перегонах відбулися суттєві зміни, які в штабі Ю.Тимошенко і в неї самої викликали нервозність, близьку до розпачу. І хоча рейтинги Прем'єр-кандидата поки на другій позиції після Віктора Януковича, різниця щонайменше у десять відсотків є доконаним фактом. І ознак того, що цей розрив скоротиться, немає».
Втім, на думку І.Кріля, для Ю.Тимошенко трагізм ситуації полягає навіть не у відставанні від головного конкурента, а у «факторі Віктора Ющенка». Політик, спираючись на аналіз соціологічних досліджень і внутрішньопартійних опитувань громадської думки, повідомив колегам, що зараз чинний Глава держави хоча й повільно, але невпинно набирає популярності. Особливо чітко ця тенденція простежується на Заході та в Центрі, у прихильності яких Ю.Тимошенко була абсолютно впевнена.
Закінчив же пан Ігор свою зустріч згадавши слова райського пророка Рами, які пролунали 5 тисяч років назад: Нині ми живемо в епоху розколу, неправди але все це можна виправити нашим прагненням до змін та єдністю. Зло буде покарано.
Олександр ЯСЕНЧУК



Теги:О. Ясенчук, І. Кріль, Рама, Єдиний центр, арії


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Не вірю я пану Крілю, особливо в тій частині, що нібито рейтинг президента підіймаеться, де він таке чув? нехай спуститься на грішну Землю, та поспілкуеться з маленькими Українцями, то може змінить свое відношення, а ті наївні білборди які нагадують мені китайськи кінофільми, рейтинг не піднімуть.
avatar
2
ДУХОВНІ ПРОВІДНИКИ ВСЕЛЕНСЬКОГО ЛЮДСТВА.
Хто вони, великі Арії минулого?
Як слов'янські та українські предки розуміли Світоустрій?
Яка модель Світлого Ірію?
Що таке Віра і чому вона ключ до вічності душі?
Хто і для чого робив Потоп?
Що таке Потоп по суті?
Відповіді у статті:
«ДУХОВНІ ПРОВІДНИКИ ВСЕЛЕНСЬКОГО ЛЮДСТВА»
- https://uamodna.com/articles/duhovni-providnyky-vselensjkogo-lyudstva/
avatar