реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Арешт екс-міністра: це не репресії?

Затримано колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Нещодавно він передчував це, заявляючи, що у тюрмі не виживе: надто багато там тих, кого садило відомство Луценка.
Свідком затримання Луценка був його син, який розповів про таке: "Батько вийшов з будинку прогулятися разом із собакою. Коли він зайшов за ріг будинку, де не знімають камери спостереження, з мікроавтобусу вискочили співробітники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ. Затримавши батька, вони посадили його в мікроавтобус та відвезли. Куди саме мені невідомо".

Генеральна прокуратура ще не підтвердила факт арешту Ю.Луценка, але за словами прес-секретаря Ю.Луценка І.Кисіль, затримання здійснено працівником прокуратури за допомогою працівників СБУ.

Нагадаємо, що наразі ув"язнено екс-міністрів Г.Філіпчука, В.Данилишина, порушена кримінальна справа проти Ю.Тимошенко -- до того ж це зроблено спецально тоді, коли на операцію ліг її чоловік. Проведено обшук в офісі колишнього заступника міністра Корнійчука. А ще влада порушує справу за акцію десятирічної давності "Україна проти Кучми" та за побиття депутатів-бютівців робить винними ... депутатів-бютівців.




Теги:Луценко, Г.Філіпчук, Тимошенко, репресії, влада Януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar