реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 9 травня

Газета "Сіверщина" розповідає про міф георгіївської стрічки, запущений з 2000 року російською імперською пропагандою і підтриманий навіть т.зв. українськими козачками. Сьогодні з посольства РФ у Києві виносять у пакетах і мішках продуковану в Москві стрічку, яку українські дурні пов'яжуть на свої машини та піджаки.

Натомість у газеті "Сіверщина" розповідь про реального воїна Червної Армії, мобілізованого неповнолітнім з Бахмача, який писав з фронту: "Живемо добре, спимо на землі, їсти нічого...". Це був 1943 рік. Юнак загинув від ран у госпіталі, а його брат Леонід Криштоп зберіг листи та похоронку, які й приніс до редакції "Сіверщини".

Також "Сіверщина" друкує велику статтю Валерія Магули про об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. Головний редактор Василь Чепурний подає статистику святкування Пасхи у Росії та в Україні.

Також репортаж "Ковток Закарпаття" -- у цьому номері. Ви дізнаєтеся про мукачівський замок Паланок та про місто Берегове, де зовсім не вивчається державна мова. А всі наші політики цього не помічають.

На сторінки "Сіверщини" повернувся із добровільно-вимушеного затвору відомий чернігівський публіцист і дослідник архівів Володимир Шкварчук -- у цьому номері його публікації займають окрему сторінку і перевертають читацькі уявлення про багато відомих речей.

В номері також багато інших тем і матеріалів. Передплачуйте "Сіверщину" -- єдину в області недержавну, але державницьку газету. Якщо ви українці і патріоти своєї держави, а не чужої...



Теги:Сіверщина, Володимир Шкварчук, ОСББ, Мукачево, георгіївська стрічка, Берегове


Читайте також



Коментарі (0)
avatar