реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 9 лютого

Чернігівський тижневик "Сіверщина" -- справжня газета з темами, що цікаві суспільству: від демаршу опозиції у Верховній Раді до комунальних проблем Чернігова.

Зокрема, щодо останньої теми -- а саме перевізницької -- в "Сіверщині" висловлюється молодий політик Ігор Андрійченко. А сама сторінка "Споживач" ще й містить статтю про продаж квартири і ріелторів, що на цьому наживаються без особливих затрат.

Політичну тему "Сіверщина" продовжує обговоренням народних кандидатів на майбутніх виборах -- листи читачів з Варвинського району та Чернігова зацікавлять політиків. У традиційній колонці редактора Василь Чепурний відповідає молодим радикалам:" Аноніми героями не бувають".

Петро Антоненко піднімає тему медичного шахрайства, яке особливо проявилось в історії т.зв. доктора Пі, який нарешті заарештований після кількох угроблених ним людей, що він брався їх оперувати.

Інеса Фтомова продовжує авторську рубрику -- цього разу темою "Таємниця чужого "дипломата". А Валерій Магула публікує розслідування "Немузичні ігри навколо музичної школи".

Наостанок "Сіверщина" порадить чим зігрітися у морозну пору -- свої рецепти висловлюють також Іван Чаус, Сергій Берестовий, Олег Калиняк, Дмитро Селянський.



Теги:Петро Антоненко, чим зігрітися, Василь Чепурний, радикали, доктор Пі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar