реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 2 вересня

Тижневик, що відзначається незалежною позицією ( за що і переслідується роками то владою, то газетними олігархами), цього номера пише про важливі і актуальні теми.

"Табачнізація" освіти аналізується "Сіверщиною" -- зокрема, нововведення в освіті оцінюють кандидат історичних наук Олександр Мисюра та директор Радянсько-Слобідської школи, заслужена вчителька України Александрова. Згадує газета в російські автобуси, які цього року, як і минулого, куплені за кошти Чернігівщини. Так і фінансуємо неукраїнського виробника...

Пенсійна реформа аналізується на сторінці Сергія Кордика.

Продовження "Чернігівського Грааля", що викликав жваву реакцію читачів, подає Олександр Ясенчук. Інеса Фтомова та Валерій Сенчук подають репортажі зі спортивного свята в Блистові Менського району та із Любеча Ріпкинського району, де проходив фестиваль "Київська Русь".

Гострою вийшла сторінка про Корюківський район -- відповідь "помаранчевого" голови Б.Мелашенка кучмівському голові О.Довгалю, що за кілька місяців до пенсії вернувся на посаду.

Передплата газети -- єдиний спосіб запобігти знищенню видання руками пошти! Тримаймося! Передплата на "Сіверщину" триває! Перепдплачувати її можна по всій Україні.




Теги:Сіверщина, табачник, грааль, пенсійна реформа, Корюківський район


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Навіщо таке писати - "Тижневик, що відзначається НЕЗАЛЕЖНОЮ позицією ( за що і переслідується роками то владою, то газетними олігархами)"? Всім добре відомо, що у світі не існують незалежних газет і журналів, також, як і незалежного телебачення і радіо. Навіщо обманювати читачів? Адже на останній сторінці газети 'Сіверщина' всі можуть прочитати - Засновник газети - 'Чернігівська обласна організація Всеукраїнського товариства "Просвіта' ім. Тараса Шевченка. Треба пишатися цим, а не видавати свою газету за НЕЗАЛЕЖНУ!
avatar