реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 2 травня

Перший травневий номер газети "Сіверщина" трошки зріс у тиражі. І, звісно, головною темою є Великдень -- головне свято православного народу. У "Сіверщині" про секрети писанок розповідають вчителька Наталія Дубина з Брусилова та дизайнер Тетяна Кузик з Чернігова. Тут же -- колонка редактора, що цього разу має тему "Христос і язичники".

В номері "Сіверщини" також -- жуківська трагедія у Куликівському районі, про суд з якої пише Вікторія Гаврик. Що ж, як кажуть, півсвіту скаче -- півсвіту плаче...

"Сіверщина" пише про перезавантаження фестивалю "Гоголівка" у Ніжині, "круглий стіл" у "Зеленому світі" на тему постчорнобильських землі і людей, не оминає, звичайно, і теми опозиційної акції "Вставай, Україно!". "Сіверщина" ініціює соціальну акцію -- "Подаруй 18 тисяч конвертів для оздоровлення ліквідаторів аварії на ЧАЕС!".

Передплата на "Сіверщину" приймається по всій Україні. Газету нещодавно високо оцінив викладач Інституту журналістики Київського Національного університету імені Т.Шевченка Іван Забіяка: "Сіверщина" приємно здивувала -- має свою позицію, гостру, до того ж, і не боїться дражливих тем".



Теги:язичники, Інститут журналістики, Іван Осадців, Іван Забіяка, Писанки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar