реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 24 листопада

"Сіверщина", як газета Майдану і Помаранчевої революції, не бачить підстав соромитися недавньої історії через нездалість наших вождів і тому пише про події семирічної давності та про вчорашні події на головному майдані країни. Василь Чепурний та Петро Антоненко ведуть репортажі з двох часів...До того ж, Василь Чепурний використовує свій "Щоденник помаранчевого революціонера".

"Чернігівщина футбольна ?" -- риторично запитує газета, розповідаючи про цікаве обговорення в прес-клубі "Просвіта".

Оцінку нового закону про вибори дають на сторінках "Сіверщини" відомі політики Анатолій Гриценко, Валентин Наливайченко, Юрій Костенко, Олег Тягнибок.

Житейську історію про кохання і кастрованого чоловіка зможете прочитати на сторінках газети в публікації Валентина Шабельника.

А напередодні вшанування пам'яті жертв українського Голодомору "Сіверщина" публікує дослідження про "Торгсин" на Чернігівщині, через який вимивалися всі коштовності, якщо вони в когось з українців ще лишалися від діда- прадіда.

Традиційно у "Сіверщині" і багато довідкової інформації -- від днів народжень відомих людей до програми телебачення. Передплачуйте "Сіверщину"! Це можна зробити по всій Україні.



Теги:футбольна Чернігівщина, Сіверщина, Торгсин, Майдан, прес- клуб Просвіта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar