реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Круглий стіл по пам'ятнику "Небесній сотні"

29 квітня о 15.00 відбудеться круглий стіл на тему: «Про встановлення пам’ятника «Небесній сотні» в Чернігові.
Місце проведення заходу: у прес-клубі «Просвіта» (м. Чернігів, вул. Воровського, 10).


Учасники круглого столу: представники робочої групи із встановлення пам’ятника «Небесній сотні» в Чернігові, архітектори, скульптори, художники, журналісти.

За пропозицією громадськості у березні 2014 р. створена робоча із встановлення пам’ятника «Небесній сотні» в Чернігові. Ця ідея обговорена з архітекторами, скульпторами та представниками місцевих органів влади. Запропоновано кілька місць, де планується встановити пам’ятник. Монумент має символізувати мужність воїнів Майдану, загиблі повинні назавжди залишитися в нашій пам’яті, у наших серцях.

З метою залучення молоді творча майстерня «Галерея-ФАРТ» у квітні 2014 р. оголосила конкурс на кращу ідею пам’ятника «Небесній сотні» в Чернігові. Його мета – зібрати матеріали та пропозиції, ідеї творчої молоді для створення скульптурної композиції і об’єднати учнів дитячих художніх шкіл та студій, поетів, музикантів, акторів, фотохудожників і журналістів, творчих людей різних професій.
Переможці будуть відзначені преміями.

На конкурс приймаються графічні малюнки та ескізи на аркушах альбомного формату, роботи чернігівських фотокореспондентів та інші фотографії з Майдану. Експозиція буде виставлена в «Галереї-ФАРТ» (м. Чернігів, вул. Котляревського, 28).

Координатор робочої групи із встановлення пам’ятника «Небесній сотні» в Чернігові Сергій Черняков, тел. 050-7687135, 093-6603726.

Директор майстерні «Галерея-ФАРТ» Валентина Єршова, тел. 699890, 093-3787401, 097-2742381.



Теги:Геннадій Єршов, Майдан, прес- клуб Просвіта, галерея ФАРТ, небесна сотня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar