реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Анонс газети "Сiверщина" від 5 серпня 2010 року

Цьогорічна спека як виняток, чи така аномалія стане щорічною? І взагалі — чи завдасть шкоду людству сонячний шторм? Про це — думка фахівців на сторінках газети «Сіверщина» від 5 серпня.

Репортаж Василя Чепурного з Менського району про життя-буття мешканців хуторів Мощний, Лазарьовка, Тонка та про їх подальшу перспективу в українському соціумі.

Мальовничі краєвиди за Сновом поблизу Седнєва, найзнаменитіші Седнівські церкви, історичні пам’ятки цього древнього містечка приваблюють туристів не тільки з України. Про це розповідає журналіст Петро Антоненко, який нещодавно побував у Седнєві.

Туристичну тему продовжує у своїй розповіді Інесса Фтомова. Журналістка акцентує увагу читачів газети на найпривабливіших туристичних об’єктах Чернігова, місцях, де слід перепочити і готелі, в яких комфортно можна провести свій вільний час.

Останнім часом в Україні й Чернігівській області зокрема почастішали випадки відмови батьків від вакцинації своїх дітей. Чим це загрожує для здоров‘я малюків? Повернутися до теми вакцинації сьогодні змушує ситуація зі спалахом поліомієліту в Таджикистані. Наслідки цієї хвороби — інвалідність або смерть. Актуальну проблему на сторінках «Сіверщини» обговорюємо із завідувачем інфекційного відділення Чернігівської обласної лікарні Миколою Картелем.

Дмитро Корчинський — відомий в Україні політик. Кореспонденту «Сіверщини» він відповів на численні й актуальні запитання стосовно сучасної проблематики суспільного життя країни.

У першому номері серпня «Сіверщини» також різноманітна інформація для дому, з медицини і для відпочинку.




Теги:Газета, огляд подій, Cіверщина, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar